ПРОЛЕТТА ПРИСТИГА С ВЛАК
Трака, трака, бърза влака...
В езерото трака щърк!
Идва пролет и нечака,
в пъстро да рацъфне пак.
Да събуди всяко стръкче-
минзухар и кукуряк,
да запее всяко птиче
и щурецът веселяк!
25.06.2016г
Шумен
© Дияна Все права защищены