Тази пролет е толкова чужда,
тя във бяло макар да цъфти,
и самотно навън пак разлиства,
непотърсила твойте очи.
Неповикала твоите стъпки,
неразбрала, че липсваш ми ти,
тя край мен неусетно премина,
пролетта, във която боли.
© Сеси Все права защищены