Променяме се ден след ден
и аз, и ти, и всички на земята.
Променяме се някак безнадеждно
и в сърцето носим чувства най-различни,
избери си пътя и другар който да те следва,
днес вземи си доброта,
а злобата остави я настрана.
Надявам се да си щастлив
и навред щастие да носиш.
Винаги да помниш кой си
и смело по пътя да вървиш.
Знам, тежко е себе си да бъдеш
особено в днешни дни
и безмилостно ще се превърнеш
в някой който не си,
но дори това да стане
моля запомни, няма по-важно
от това... това което си!
© Еленка Гишина Все права защищены