ПРОМЯНА
Живеем във време...
на климатична промяна.
Вятърът силно задуха и
отнася - градушката.
Промените люшкат ни.
Сърдито слънцето жари
и горите пламтят в пожари.
Земетръс и...
метеор земята удари.
И буря цветята помита.
Земята е още
във шеметен стрес
и стряскащо
в ехото носи се: - ураган,
земетръс, наводнения,
дано далеч да се стоварят.
Да зрее пак
в градините засятото
и в нивята - житото... златното.
Реколтата да радва
климатичната промяна...
и политическа...
Над Всичко и Всички
се стовари - фактически.
© Крисимира Найденова Все права защищены