8 окт. 2015 г., 23:54  

Промяна 

  Поэзия » Другая
615 0 0

На мен не ми харесва този начин на живот,

спокойствието и сивото ми ежедневие,

сякаш вкараха ме жива в гроб...

Не ми харесва тишината,тя не е за мен,

в душата ми господства дявол,

ангела е някъде в плен!

 

Не искам да съм кротка,не искам и да

съм добра,уверих се няма смисъл от това..

А,и без това не ми пазят място в Рая,

така,че не се налага да бъда светица до края!

 

 

© Виктория Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??