Ще проникна в теб до дъно,
ще разкрия най-дълбоките ти тайни...
Във сънувано безсъние
двамата ще пием щастие омайно.
Ти ще бъдеш вечното ми вино,
аз пък твоят страстен елексир
и небето винаги ще бъде синьо,
с вятър носещ нежности и мир...
Ще проникна в личния ти свят,
ще те пусна в моя да живееш,
а звездите и над двамата ще бдят
щом сърцето ми... да вземеш ти успееш...
20.09.2014.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены