Глас любовен ехти,
далече съм,
но близо си ти.
Протягаш горещо
ръцете към мен,
а от друго нещо
съм аз запленен.
Страдалческа обич
това ти дадох аз.
Изстрада и мене,
и него, и вас.
Душата и женска
на пропаст прилича,
тя никога вече
не ще да обича.
© Веселин Джуров Все права защищены