Не можем да лъжем света, че сме същите!
Все пак този свят не е от вчера.
На видни места положил е кръстове,
но никой не иска да ги намери.
Месиите са вече старовремска измислица.
Спасение търси всеки за себе си.
Животът разсейван от толкова "истини"
и съвети, накрая обърка си ребуса.
И всеки се хвана за своята вяра-
светът се разпадна на куп възприятия.
И никой не чу във цялата врява
как се пропуква (под всички) земята.
© Кольо Колев Все права защищены