Прориви
Явления появят се нови - птици на настъпващото щастие.
Нов хлеб в магазините - с квас вече има.
С мая не. Вреден е тоз хлеб.
Хлебът нов е - символ.
В бъдещето прорив.
Значи, получава се, че имало е
Досега задържане на лошото нарочно.
Когато обаче вземе то превес.
И започне неправомерно да
Изисква - слабост, крах за него е това.
За усилване-явяване на нещо ново - пътят се отваря.
Така появявали са се в света силните промени.
Знам и забелязвам и прориви други.
Картините например на Хил Мейер.
Психоделичните картини.
Филмът "Последният ловец".
Прорив са на Лесничея стиховете
Велес сега на арената скромно излиза.
И прославянето негово.
Пеенето лично - прорив е.
Нескуката успешна.
Заниманията творчески за ръцете и ума.
Разходките и на пътеки чистенето.
По Земята ходенето бос.
С водата студена обливането.
Яденето и неядене ритмично.
Периодите въздържание всякакво индивидуално.
Нов свят, "септември 9 български" нас ни чака.
Години, мисля - след 12.
Ура
Лесничея
© Леснич Велесов Все права защищены