Преродена от нощите кървави,
от несъвършенствата гърбави -
осакатена...
Преоткрита от обич неистова,
от слабост блудкава, неискана -
опозорена...
Принасям във жертва терзания,
от ярост плача, в колебания -
опожарена...
Пристъпвам бавно на заколение,
от сладост топла на забвение -
опиянена...
. . .
Пророкувам
ново ...
Сътворение...
© Агапея Полис Все права защищены
от сладост топла на забвение -
опиянена...
. . .
Пророкувам
ново ...
Сътворение...
Така е трябва да се сътворяваме на ново след лошите неща аз поне така разбирам ститът ти поздрави!