А как ми се иска да продават надежда
за моето малко сърце,
в друг свят да премина с различни одежди
със замечтано и щастливо лице...
С усмивки безброй и поглед небрежен
да забравя мъки, тъги...
В свят влюбен, вълшебен
под красиви и цветни дъги...
Много ли искам, кажи?
Само малко любов и надежда,
мечтите прошепнах
и то взе да вали...
© Гергана Все права защищены