Пръст в ръцете
Прах в очите
Кал след дъжд...
Нека да отмием всичко с прошка
Да дадем на любовта ни
Шанс да оцелее
И да нямаме копнеж
По загубеното “Вчера”
И да нямаме причина
Да си казваме “А беше...”
Да се питаме “Защо...?”
И да стигнем края с болка
Усмихни се слънце мое
Днес е време да сме живи
Вчера беше безвъзвратно
Утре може и да няма...
Ф.
© Фирдес Все права защищены