Всичко ти прощавам.
За болката голяма
и сълзите в очите,
щом само си помисля,
че до мен те няма.
И сама си казвам.
Просто забрави.
Изправи се гордо
и напред върви.
Само за едно
прошка от мен нямаш.
Погледни сега,
с какво ме замени.
© Лиляна Стаматова Все права защищены