ПРОШКА
На колене съм -
искам прошка!
Аз мога да поема
своята вина.
Аз чакам.
Преглъщам тихо
неканени,
но тръгнали сълзи.
На колене съм!
МОЛЯ ПРОШКА!
Очаквам твоята ръка.
Ще ме прегърнеш
или ще ме блъснеш?
На колене съм -
чакам прошка!
© Елена Бързева Все права защищены
Ако поискаш, можеш да го задушиш!?!
...
За теб усмивката си пазех –
при мене да те доведе.
Не си оставих нищо.
Така аз мога само да ти кажа –
за прошката – "Благодаря!"