Прощавах всички грешки и лъжи,
прощавах всичко в името на любовта,
защо остави ме кажи?
Защо със моята любов се подигра?
Не можеш да цениш живота,
не можеш да цениш и любовта,
причиняваш само болка,
измъчваш моята добра душа.
Ще дойде време и ще осъзнаеш,
силата на моята любов,
късно ще е да се каеш,
ще молиш ти за моята любов.
Обичам те най-много на света,
обичам те от все сърце,
защо се плашиш ти от любовта,
защо не споделиш със мене любовта?
© Сиска Георгиева Все права защищены