Любов, любов, любов...
Със тази дума може би се прекалява,
а просто трябва ний да сме добри
и да можем да си кажем - прости, прости...
Прощавайки и пак, и пак,
освобождаваме товара
и можем пак да полетим
в търсене на ново приключение -
с желанието пак да сгрешим.
Добрата новина е,
че винаги и във всичко
има промяна, независеща
от нашето настроение.
Действат само енергийни
Вселенски закони -
и на туй ний благодарим.
© Есфир Асфар Все права защищены
но ще си позволя да изкажа едно мнение.
Любовта е емоция стабилна
и толкова силна,
че Любовта,
спокойно върви с Прошката ръка за ръка.
Любовта може да прости Предателство,
когато не е от зла умисъл, а от неразбиране на обстоятелство.
Може да прости Измяна,
ако лутащото се сърце намери път към промяна.
Може да прости Лъжа,
ако е от чуство на вина.
Може да прости Гнева,
Огорчението,
Разочарованието,
Страданието ...
Може да прости много неща,
но не и Равнодушието към Хората и Света.