Прости
Колко ли мечти аз убих,
колко ли безмислени нощи пропилях!
Всеки път, когато те погледна,
виждам - през теб минали са всички мои лъжи,
раздрали сърцето ти,
оставили следи дълбоки, белези и рани незарастнали,
колко много непростими -
черно свидетество на всички мои злини... прости...
© Цецо Все права защищены