Прости ми. Сгреших, като се влюбих.
Прости ми, че доброто в теб видях.
Прости, че сърцето си по теб погубих,
че и след това не те преодолях.
Прости, че виждам те различно,
че очите ти без грешка аз разчитам.
Прости ми, че за теб е непривично
да зная всичко, без нищо да питам.
Прости, че чувствата се различават.
Прости, че никога не се научих.
Прости ми. Просто съм такава.
Човешко е – прости ми, че се влюбих.
© Меланхолия Все права защищены