Причина нямам да те искам.
Разкривам се пред теб като дете.
От теб едничко само ще поискам -
сърцето ми да бъде в твоите ръце.
Тишината на нощта красива
или слънцето в моите очи
Мечтите ми към теб разкриват
И молят те: прости!
© Брияна Все права защищены