На татко
В един безкрайно слънчев ден,
прекрачи тънката черта
между живота и смъртта
без да си вземеш даже СБОГОМ.
Тъй грубо нишката се скъса...
Над нас се спусна черна, непрогледна нощ.
Сърцето ми на части се разкъса.
Не ми е лесно да живея днес
без твойта силна обич,
без твойто крепко рамо,
без твоята усмивка
и добрата дума...
Ако съм те обидила някога,
моля те, прости ми!
© Анна Дюлгерова Все права защищены