27 авг. 2007 г., 09:52

Прости ми 

  Поэзия
641 0 3
Прости ми моля изневярата!
От плътска обич беше тя.
Пред тебе пак съм цялата -
сърце, и тяло, и душа.

Следи във мен не ще откриеш
от онзи стар и пуст хотел.
Ти спомените ще изтриеш.
Пито-платено. Дал и взел.

Оставих в стаята за двама
частта от моята душа,
в която кът за тебе няма.
И ето ме пред те сега.

И ето - долу на колене,
строших традицията старата-
мъжът за прошка да се моли.
Прости ми моля изневярата!

© Дешка Люцканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??