Прости ми, Боже,
че съм лъгал,
прости, че в злоба
съм живял,
че други аз съм
наранявал
и над тъгата им
се смял.
Прости ми, Боже,
че в разврата
съм търсил своята
мечта,
а тя била е
тук до мене,
вълшебницата с любовта.
Прости ми, Господи!
Прости ми!
За грешките ми
ти прости.
Повярвай, Господи,
във мене,
душата ми ти
просветли.
Не искам с
дявола да бъда,
а с хора,
чисти и добри.
В поклон смирено
аз те моля:
Прости ми, Господи!
Прости!
© Христо Костов Все права защищены
че в разврата
съм търсил своята
мечта..."
Да там понякога можеш да откриеш и бисери...Поздравления!!!