Прости ми любов, че съм наивна
че те гледам с очите на доверието,
но пред твоя чар съм безсилна
как да скрия от теб вълнението?
Прости ми, любов за глупостта,
че щом те срещна си губя ума,
секва ми дъха, дори речта
че те обичам лудо, до безумие!
Прости ми, любов за дързостта,
че те превърнах неусетно в стих,
но съм птица с крила на мисълта
и се радвам, че те открих!
© Виктория Тасева Все права защищены