Прости ми! Че не мога още
стих съвършен да ти напиша.
Старая се и дни и нощи,
мечтание за тебе диша.
Ти заслужаваш красотата
да те целува свежословно.
Отдавам си сега душата
със вяра в тебе, безусловно.
Не се превземам романтично,
наистина съм рицар твой.
Не преигравам поетично,
не съм лирически герой.
И откровен като дете,
това съм аз: Обичам те!
© Асенчо Грудев Все права защищены