Ръката ми в ръката ти е сгушена,
като врабче в гнездо притихнало.
Вървим щастливи и усмихнати
забравили за бъдеще и минало.
Дали любов ни заслепява,
или е слънцето с лъчите си -
запалило е пламъчета палави,
пренесло се е сякаш във очите ни.
По детски тичаме по пясъка,
морето гледа ни учудено,
а гларусите онемяват
от нашите целувки непринудени.
© Валка Все права защищены