Грешна съм!
Пред пустата ми съвест,
че още пускам го в съня си,
в мечтите си, в топлата постеля.
Грешна съм!
Пред тялото ми тленно,
че само в неговите ръце
стене и тръпне от луда страст.
Слаба съм... просто една жена.
За него всичко давам - сърце, душа, мечта.
Силна съм... просто една жена.
След всяка нощ със него
го изпращам кротко със усмивка,
без сълзи, нищо че сърцето ми крещи:
"Остани! Завинаги остани!"
© Калпазанка Все права защищены