Плаче ми се, но се смея
..хей така нарочно!
..пия много
..знам порочен съм.
Тайно свиря на гъдулка
...знам,
нарочен съм,
различен съм и
неудобен,
сънувам, че летя със Батман
...през деня съм ватман...
...летя със щъркелите...
с лястовички пея...
...нощем спя при
пчеличките в кошера...
някой път и с кучето
на двора...
и при кравите в обора...
не харесвам хора - сиви,
не харесвам ограниченията
не ме интересува хорското мнение!
(развалят ми настроението)
Искам да се налудувам
искам да танцувам!
искам да се радвам на живота
щото в гроба е самотно.
© Христо Манчев Все права защищены