Просто жена
Палавница – падне ли нощта...
Разгневена – винаги със повод!
Откровена в миг на самота.
Своенравна – не признава довод!
Тайнствена като върховен маг...
Омагьосваща със чар и благосклонност.
Жадна за любов във полумрак.
Експанзивна, дива непреклонност!
Ненаситна – искаща, даряваща!
Акуратна, точна, опрощаваща...
© Надежда Борисова Все права защищены