20 мая 2010 г., 20:43

Просто жена 

  Поэзия » Любовная
625 0 0

 

 

Просто жена

 

Искаш ли да съм жената

въплътила твоите мечти?!

Искаш ли да бъда

 мъничката фея,

която все над тебе бди?!

 

Искаш ли да бъда

Демон и богиня,

която в страсти да те потопи?!

Искаш ли да те погаля,

да те обгърна в злато от коси?!

 

Искаш ли с погледа

да те целувам,

да чуеш как сърцето ти тупти?!

 

Искаш ли да бъда твоя -

да видиш,

че  и на Земята стават чудеса?!

 

Искаш ли ме -

повярвай в мен,

в това, че ще ме има,

и в мига!

 

 

 

© Мария Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??