6 мая 2018 г., 15:00

Просто жена 

  Поэзия » Другая
368 0 2



От обич правя много грешки.
Не съм подготвена за тоз живот суров.
Грешах и ще греша, дано след 
време разберете, че нямам аз вина.

От чиста обич аз греша,
но гордея се, че съм майка и жена.
Трудно се усмихвам, плача всеки ден.
Отговорно е да бъдеш майка и жена.

Как да бъда силна... когато съм сама.
Аз искам само да бъда обичана.
Чиста си опазих съвестта,
приятелите свой не предадох.

Страдам хулена и неразбрана,
мразят ме, защото съм си аз.
Остана ми само белия лист
и мъничко синьо мастило.

Животът продължава да ме мачка.
Прости ми грешката не беше моя.
Някой влезе в сърцето с взлом
и потроши го на малки парчета.

Посрещам изгрева, отново будна.
Сили имам да се върна.
Аз съм още майка и жена,
забравила за възрастта.

Д.А.

© С. П. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И аз Ви Благодаря, че Ви познавам макар само виртуално!
  • Силни чувства и скрити емоции,които преливат...малко откъслечно, но силен заряд. Благодаря,че написа, за да прочета!
Предложения
: ??:??