15 мар. 2016 г., 21:11

Просто живот 

  Поэзия » Юмористическая
278 0 2

Какво момиче бях,

весело, сърдечно.

Песни си припявах,

усмихвах се вечно.

 

Каква жена бях,

ласкава и мила,

готова за любов,

търсеща закрила.

 

Каква съм баба смешна,

в роля неприсъща,

критикарка вечна

и безкрайно грешна.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??