Толкова много я обичам
Обич, като въздух,
Обич, като щастие,
Обич, като нежност,
Обич, така свята.
Обич, събрана в шепа пепел,
Обич, издухана от бургаски бриз,
Обич, красива като изгрев,
Обич, като спомен за залеза златист,
Обич, вечна като морето.
Обич, по-силна и от Любовта!
Кали Петкова
05.09.18
© Кали Все права защищены