Просто си мечтая
Летях... с птиците във небесата.
Не, излъгах... просто си мечтаех.
Но все пак бях там... сред синевата,
не беше истина, мечта, но аз го знаех.
Танцувах с времето, в простора.
Не беше истина, просто си мечтаех...
В две шепи мънички бях го аз затворила...
Не беше мое... просто тъй желаех.
Прегърнах с две ръце вселената.
И се усмихнах... бях щастлива.
Да! То беше в малката ми шепа - цялото...
И беше малко... и истински красиво!
© Някоя Все права защищены