Няма големи, нито пък малки.
Няма ни грозни, нито красиви.
Има достойни. Има и жалки.
Има нещастници. Има щастливи.
Има предали се. Има борци.
Има двуличници. Има и искрени.
Има и грешници. Има светци.
Има отчаяни. Има и искащи.
Има и злобни. Има прощаващи.
Има съгласни. Има и спорещи.
Има крадци. Има даряващи.
Има ни всякакви... Просто сме хора...
© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены