Просто сняг…
Снегът навън е просто сняг,
но някъде дълбоко в мене
се сипе бял небесен прах
и шепне думички вълшебни.
Не си отивай ! Остани !
Ела за пет минутки само!
И знаеш ли , знаеш нали !?
Най-важното дали ти казах ?
До теб съм , между нас –снега,
вълшебен бял прашец небесен.
Той пълен е със чудеса
и любовта топи го лесно !
Снегът навън е просто сняг,
но някъде дълбоко в мене
той просто мост е между нас…
докоснем ли се , става песен !
Диана Стоянова /Зареница/ 05.01.2019г
© Диана Стоянова Все права защищены