Нали си знаеш,
колко те Обичам,
как ме желаеш,
как изричам
името ти с топлина,
в която е
тя, Любовта,
и моето сърце.
И се усмихвам
тук, сега, като глупаче -
Целувам те и те Обичам,
но знаеш го това обаче.
04.09.2023.
© Георги Каменов Все права защищены