19 мар. 2005 г., 14:40

Просто знам 

  Поэзия
1018 0 0
Хвалиш се с това, че те обичам,
че за тебе плача често до зори!
Но помни - животът ще ти отмъсти!
Няма да е утре или днес, но знам си аз,
че и ти ще плачеш някой ден.
Ще мислиш че си срещнал любовта
ще превземе тя ума ти,
ще влезе даже и в съня ти,
тогава ще разбереш какво е да обичаш
истински един човек.
За мен навярно ще забравиш
и спомен няма да остане в твоята душа.
Но отмине ли те любовта
и остави ли те в самота, ще се сетиш ти за мен.
За това как някога обичах,
а ти остана си студен...





© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??