Сочат ме със пръсти..
..вероятно не отговарям ..
..на моделните изисквания..
.. бедни са ми дрехите.
..не отговарям на модните клишета..
..треперя от шаблоните на кича..
..страх ме е от типове с големи джипове..
..сиромах човек съм..
..карам си каручката разпадната..
..покарвам и съседката когато може..
.. че,какво да искам повече...
..една прегръдка.. две три мили думи..
..салатката на масата.. бутилка вино..
.. Сиромах съм,беден,грозноват..
..няма никоя да ме покани мен..
.. дори на кино..
© Христо Манчев Все права защищены