12 окт. 2016 г., 11:01

Просяк 5 

  Поэзия » Гражданская
293 0 0

Стои просякът безимотен

на улицата самотен

и очаква нещо да му дадат,

че мъчи го гладът.

 

Да се смилим над тоз човек,

що води живот нелек,

а не да го отминем,

на мъката му нека да откликнем!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??