В неволя, от обществото изоставена,
но от сластолюбците незабравена,
тя е сама в този свят лош, грешен,
това превърнато е в бизнес успешен.
Наслада ще има, сече тяхното пипе
и пролетният дъжд вън силно се сипе,
че зарад нашето бездушие Бог плаче,
че в такова общество порокът се тачи.
© Георги Все права защищены