Здраво държат кокала
и не желаят да го пуснат,
но много е нацията плакала,
от тях на нея и писна.
То не бяха с евро пачки,
то не бе огромна корупция,
а от народа искат честно да бачка,
кой ти гледа за невинност презумпция...
© Георги Все права защищены