ПРОТИВОРЕЧИЯ
Родих се столичанка,
но живях като на село;
гръбначна съм,
но оцелявам само като мекотело;
бях гимнастичка
в елитния ни клас,
а сега съм изкривена
от лумбален ишиас...
Закъсня фатално
нашият месия -
правдата я няма даже на хартия!!!...
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены