Цигара след цигара, нощ след нощ...
Усмивка, мъж, наперен, запознанство...
Целувка, нежност, страст, покой...
А на сутринта е всичко просто, ясно...
Кафе, проблеми, шеф, пазар...
Умора, филм, гореща баня...
Телефон, свободно, пак цигара...
И усмивка - филмът се повтаря...
© Теодорина Аначкова Все права защищены
Поздрав!