Мечтата ми
е много земна
Криле,
от Бог, не искам
Искам само
до последно -
да си остана
всред тревите,
ниско
Всред тях е моят корен
и тихият ми полет
Прозорец,
ако мога да отворя
Светъл,
за друго
нека други
да се молят.
© Милко Кънчев Все права защищены
Сякаш аз съм го писала - толкова ми е близко като усещане и финална права... дано да е по-дълга, много дълга...
Благодаря ти за този стих!