19 авг. 2015 г., 11:19

Прозрачни стъпки 

  Поэзия » Другая
432 0 0

Едва ли ще тръгна.

Но няма и да остана.
Ще съм междупространствена,
 
транспарентна,
 
миналовзираща се
 
и влюбена в това, 
което отдавна вече го няма.
 

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??