Срината съм...
Изравнена съм със тревата...
И се опитвам
да прозра
от нивото на пръстта
мъдроста на живота
и света...
Уви, безуспешно...
И друго
не ми остава,
освен
да гледам направо към небето
тъй спокойно
и тъй мъдро,
защото е високо...
И няма нищо общо
със това,
което се случва
с нас,
в живота и света...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Все права защищены