Вечността е вселена без изгрев и залез -
две души се докосват и раждат небе.
После някой с дъха си слънцата запалва,
а под тях бяла птица гребе.
Вечността е любов, от която поникват
всички земни добри светове...
Нарисувай вселена. И там ме повикай.
Аз ще дойда с табун ветрове.
_________________________
Весела и щастлива Нова Година, приятели!
Наздраве!
© Елица Ангелова Все права защищены
прегръщам те, с много обич.