Целувай ме по врата.
И по-надолу. Там, където
искаш… Ще се отнеса,
когато усетя ти ръцете.
Докосвай ъглите и извивките,
накарай ме да се удавя
в безнадеждно, задъхано искане.
Следите си по мен оставяй.
Вземи ми въздуха, очите…
Някъде там, в безкрая, да припадна.
Пръсти и думи с мен преплитай.
И остави ме все така за тебе жадна…
16.08.2015г.
гр.Сопот
© Събина Брайчева Все права защищены