В клетка съм със теб...
Аз съм птица – искам да летя!
Планините да обиколя,
на всяка клонка да се спра,
на тишината да се насладя.
Морето с криле да докосвам,
с моите песни непокорния Нептун да омагьосам.
В облаците да се рея,
живота си свободна да живея!
Пусни ме!
Нека за малко на моята природа се насладя...
След това пак при теб ще се върна.
А за морето
ще забравя...
Песни на теб ще пея в кафеза до сивата стена!
© Димитрина Русенова Все права защищены