Широки магистрали – бясна скорост!
Прегърнал всички рискове, летиш.
Превземаш хоризонти и простори...
Това си, всъщност, истинският ти.
Не съм от твоето тесто, но искам
поне един подобен дързък миг.
Прелей ми сила – да посрещна риска
и болката да понеса без вик.
Безкрайни магистрали – бясна скорост.
Безумни, полудели светове!
Събуждат в мене непонятен порив
и нещо непознато ме зове.
© Елица Ангелова Все права защищены
Пожелавам щастливи мигове на всички, които прочетоха.